Хасково

Детски лекари ще дежурят в Спешно отделение през уикендите

д-р Славчо Близнаков

д-р Славчо Близнаков

Детски лекари вече ще дежурят в Спешно отделение през уикендите, съобщи за Haskovo.info управителят на МБАЛ – Хасково д-р Славчо Близнаков.

Нововъведението ще стартира още тази събота. Поводът е началото на учебната година. 

„За допълнителните дежурства през уикенда няма да искаме допълнително финансиране. Това е въпрос на вътрешна организация“, уточни д-р Близнаков и допълни, че лекарите, които през уикенда ще преглеждат болните деца, са специалистите от Детското отделение на многопрофилната болница.

„С тази стъпка ще облекчим общопрактикуващите лекари като обхванем спешните случаи“, допълни управителят на лечебното заведение. Кабинетът ще приема малки пациенти от цялата област за разлика от дежурния кабинет във Военна болница, където се преглеждат само болни от града. Той отвори врати на 1 март и работи от 20 до 8 часа в делничните дни и денонощно през почивните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
s
s
15.09.2011 14:19 14:19

Наложи ми се да отида в спешното за детето ми/защото педиатрите неможели да обработят раната/а в спешното като са дежурни дали ще могат пак…………… а там 1 лекар поема всички а отгоре му 3 сестри представете си стоят и пишат …или се правеха че пишат нагласени намазани до ушите в грем и 3 санитарки
Нещо немога да схвана системата на обслужване ….а дано новият шеф малко го пооправи там…….

Гочо Гочев
Гочо Гочев
15.09.2011 15:12 15:12

Поздравления към уважаемият д-р Славчо Близнаков ! Това нововъдение което стартира в Хасковското спешно отделение заслужава адмирациите на цялата област.Това е един жест на специално внимание и грижа към най-малките пациенти.В туй отношение в гр. Харманли нещата са много трагични-некомпетентни и незаинтересовани педиатри и неоткриваеми през почивни дни………

sefkie adil
sefkie adil
30.01.2012 9:34 9:34

zdraveite-niakoi poznava li ,decki pediatar s imeto-bedrie,v hasovo ?

Adelina Del4eva
Adelina Del4eva
22.10.2017 13:18 13:18

Zdraveite,i az se interesuvam ot detska lekarka na ime Bedrie ot Haskovo?

Back to top button