Хасково

„Рейс“ пристига в Хасково в понеделник

Рейс„Рейс“ на Станислав Стратиев пристига в  Хасково в понеделник в 19 часа. Престоят му в нашия град ще бъде само 100 минути. Това ще бъде втората спирка на спектакъла след участието му в Международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът“ в Пловдив.

Режисьор на постановката Бина Харалампиева, а главната роля  е поверена на Георги Кадурин. Продукцията е на  Шуменския театър.

Пътуването ни като народ, назад към миналото или напред към бъдещето, но винаги без настояще, си е някак наша българска съдба. Този „рейс“, в който ние се возим от години, някак си все не ни отвежда там, където трябва. Не знам дали Станислав Стратиев е имал специалното намерение да изследва народопсихологията ни, но докато работех върху спектакъла, намерих десетки ситуации, в които като че ли само ние българите можем да се чувстваме и да реагираме така“, казва за постановката Бина Харалампиева.

Цената на билетите за постановката е 8 и 10 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button