Хасково

919 деца в обучение по енергийна ефективност

Ток919 ученици в Хасково ще получат знания за ефективното използване на енергийните ресурси тази учебна година. Децата от ІІ и ІІІ клас в училищата „Св. Кл. Охридски“, „Хр. Смирненски“, „Св. Ив. Рилски“ и „Св. П. Хилендарски“ ще се научат как разумно и пестеливо да използват електрическата енергия.

Програмата на електроразпределителното дружество включва занимателни игри и конкурси. Тя е одобрена от Министерството на образованието. Организатор на обучението е EVN България.

За малките ученици са осигурени учебни помагала, информационни материали. Експертите на дружеството ще организират викторина „Енергиен детектив“, занимания и състезание за рисунки по темата „Аз и моето семейство пестим енергия“ за второкласниците.

По-големите ученици могат да се изявят с колажи и анкети на теми, свързани с разумното използване на енергия. Всички участници ще получат интересни награди, а с най-добрите творби в конкурса се организират изложби в Клиентските енергоцентрове по места.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Венета Антонова
Венета Антонова
20.09.2011 11:24 11:24

Всяко добро дело започва с малки стъпки.А това, което ще направят организаторите на тази образователна дейност никак не е малко…Поздравления!

Back to top button