Хасково

Галаксико и Тангра се готвят за световното в Италия

Галаксико, архивБлаготворителен концерт „Високо и по-нависоко – танцът, моятa сбъдната мечта“ организира танцов балетен център „Галаксико“, съобщават от община Димитровград. 

Спектакълът е посветен на предстоящото пътуване и участие на Световната танцова олимпиада в Торино – Италия, която ще се проведе от 29 октомври до 2 ноември.

Целта на концерта е „Галаксико“ да събере средства за пътуването. Всеки, който иска да помогне на балетния център може да го направи като си купи билет на  стойност 5 лева от касата на театъра.  

Приятелско рамо на „Галаксико“ ще ударят и приятелите им от хасковския балет „Рона“. Хореографът Милена Налбантова ще бъде водещ на благотворителния концерт, а нейните възпитаници ще танцуват по време на спектакъла.

За Световната танцова олимпиада в Италия се готвят и 11 танцьори от хасковския балет „Тангра“. Те ще участват в стиловете шоу, модерн, класика, диско, поп, бели денс и синхро денс.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button