Избори 2011

„Да за Димитровград“ събра над 110 димитровградчани в спортна надпревара

Да за Димитровград

Кандидатът за кмет Катя Панева и водачът на листата Стефан Димитров

Над 110 димитровградчани взеха участие в организирания от Коалиция „Да за Димитровград“ спортен празник под наслов „Спортът – достъпен за всеки“. На стадион „Раковски“ участниците имаха възможността да се състезават в дисциплините: футбол на малки врати, бадминтон, нареждане на пъзел, шах, табла, петанка, хвърляне на топка в окръжност, ски бягане и дърпане на въже.

Участие в част от надпреварите взе и кандидатът за кмет на коалицията – Катя Панева. Тя игра бадминтон, дърпане на въже и табла. В спортния празник се включиха и кандидати за общински съветници от листата на „Да за Димитровград“, както и от ЕНП.

Да за ДимитровградАктивни участници бяха и потребителите на Дневен център за възрастни с увреждания, както и представители на хората на клубовете на хората от третата възраст.

Най-голям бе интересът към футбол на малките врати, където се изявиха общо 56 души, разпределени в 7 отбора. 

Ние от коалиция „Да за Димитровград“ ще направим всичко, за да развиваме професионалния и аматьорския спорт. Ще направим Димитровград и спортните бази достъпни за хората в инвалидни колички, каза в изявлението си кандидатът за кмет от „Да за Димитровград“ Катя Панева.

 Да за Димитровград  Да за Димитровград
 Да за Димитровград  Да за Димитровград

 Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button