Хасково

1 000 лева депозит за лепене на предизборни плакати

Чистене на плакати, архив1 000 лева депозит трябва да внесат по банковата сметка на община Хасково партиите, коалициите и инициативните комитети, които ще лепят агитационни материални по време на предизборната кампания. Това е записано в заповед на изпълняващата длъжността кмет Нели Станева.

Плакатите могат да се лепят само на специално изготвените и поставени за целта дървени табла, както и на сгради, огради и витрини след разрешение от собственика или управителя на имота.

Със заповедта се забранява използването на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация, разлепването на агитационни материали по дървета, както и използването на предизборни материали, които накърняват честта и името на кандидатите.

Политическите партии, коалиции и инициативни комитети в срок от 3 дни след изборите трябва да премахнат поставените от тях агитационни материали. При неспазване на този срок депозитът от 1 000 лева ще бъде задържан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.09.2011 17:42 17:42

da vi e*a maikata

Back to top button