Хасково

Графити ще красят сграда в Хасково

Проектът стартира с открит урок в ПМГ - Хасково

Проектът стартира с открит урок в ПМГ – Хасково

Сграда на бул. „Освобождение“ в Хасково ще бъде изрисувана с графити, съобщават от сдружение „Икар“. Инициативата е част от проект проект „Дали мъжете са от Марс или жените – от Венера..!?“, който се финансира от Български фонд на жените. В Хасково той се осъществява от сдружение „Икар“ в партньорство с Младежки парламент. 

В рамките на проекта те стартират конкурс за графити на тема „Равнопоставимост на половете“.  Всеки, който желае да участва може да изпрати проекти за графити до края на октомври на e-mail: ikar.ngo@gmail.com или на адрес Хасково, ул. П. Берковски 35.

През ноември независимо жури ще разгледа получените предложения и ще определи печелившия проект, който ще се реализира на калкан на сграда в централната градска част на Хасково
„Дали мъжете са от Марс или жените – от Венера..!?“ се реализира в 13 града на България от 13 неправителствени организации. Стойността на проекта е 3200 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button