Избори 2011

Катя Панева и Стефан Димитров се срещнаха с меричлерци

Да за ДимитровградКандидатът за кмет на община Димитровград Катя Панева и водачът на листата на коалиция „Да за Димитровград“ Стефан Димитров посетиха пазара в град Меричлери, който по дългогодишна традиция се провежда всеки четвъртък. Придружаваше ги и кандидатът за общински съветник Антония Филева, чиито корени са от града.

Гостите се поинтересуваха как търговците на дребно оцеляват в условията на икономическа криза. Стефан Димитров и Катя Панева понапазаруваха, а повечето търговците и жителите на Меричлери бяха доволни от възможността да се запознаят с кандидата за кмет и да обсъдят с нея важни въпроси, касаещи родния им град. За Стефан Димитров бяха категорични, че е човекът, който успя да възроди общината само за 4 години. 

Катя Панева и Стефан Димитров посетиха и училището в Меричлери, където се запознаха с учениците и се срещнаха с учителите. Основните теми по време на разговорите бяха здравословното хранене и подобряване на материалната база. Преподавателите благодариха на Стефан Димитров, че е успял да отдели средства за обновяване на училището. В него е извършен ремонт на покрива, подменена е дограмата и осветлението. Стефан Димитров уточни, че модернизацията на образователната система в общината не е приключила, а Катя Панева е човекът, който усилено ще работи в тази насока.

 Да за Димитровград  Да за Димитровград
 Да за Димитровград  Да за Димитровград

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button