Избори 2011

БСП започна кампанията си с искане за промяна на Хасково

Кандидатите на БСП и коалиция откриха кампанията в ХасковоЗападането на Хасково трябва да спре, ние ще работим за нова слава на града и общината, а промяната започва на 23 октомври. С тези думи на кандидата за кмет Иван Станчев БСП и коалиция откри официално кампанията си за местните избори в Хасково.

Всички кандидати на коалицията за кметове и общински съветници получиха по една червена роза като символ на успеха и си пожелаха промяна към по-добро за Хасково и за България с №33 на местните и №8 на президентските избори.

Кандидатите на БСП и коалиция откриха кампанията в ХасковоНе трябва да се страхуваме, а да надигнем глава и да се справим с проблемите си, заяви в началото на словото си Иван Станчев. Нашето Хасково бавно умира. От индустриален център градът се превърна в западащо и обезлюдяващо се населено място. Продадоха се детски градини, ТЕЦ-а, Бизнесцентъра, големи общински имоти, а получените средства се разпиляха, каза кандидатът за кмет на социалистите. През последните 12 години Хасково бе приватизирано и стана първата частна община в България, затова е нужна промяна, завърши Иван Станчев.

За да изразят подкрепата си за кандидатите за кметове и общински съветници на БСП и коалиция в залата дойдоха депутатът Михаил Миков, председателят на съвета за наука и образование в БСП Ваня Добрева и областният председател Светла Бъчварова.

Кандидатите на БСП и коалиция откриха кампанията в ХасковоОт името на младежкото обединение в БСП кандидатът за общински съветник Божидар Драганов връчи на Иван Станчев свитък с исканията на младите и послания от гражданите на Хасково. Кандидатът за кмет обеща свитъкът да бъде под лявата му мишница на влизане в кметския кабинет.

В листата за общински съветници на коалицията са адвокат Смиляна Нитова, бизнесменът Димитър Шалапатов, строителният предприемач Радан Чолаков, икономистът Нина Николова, музикантът Стефан Милев.

На финала на откриването на кампанията гостите в залата бяха поздравени и от балетните формации „Тангра“ и „Рона“ и от ансамбъла към хасковското тракийско дружество.

 Кандидатите на БСП и коалиция откриха кампанията в Хасково  Кандидатите на БСП и коалиция откриха кампанията в Хасково
 Кандидатите на БСП и коалиция откриха кампанията в Хасково  Кандидатите на БСП и коалиция откриха кампанията в Хасково

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button