Хасково

500 студенти започнаха учебната година в УНСС Хасково

УНСС ХасковоСъс 120 първокурсници откри учебната година центърът за дистанционно обучение в Хасково към университета за национално и световно стопанство. 75 от тях са в специалност „Икономика„, а 45 – в „Бизнес администрация„. Общият брой на студентите в центъра е 500.

През юли ще се дипломира първият випуск дистанционно обучение в специалността „Икономика“. Хасково е единственият град, в който университетът има център. Останалите филиали са закрити, за да се осигури по-качествено обучение, коментира при откриването на учебната година заместник-ректорът на УНСС проф. Веселка Павлова, която е и автор на новата форма на обучение. Тя припомни, че филиалът в Хасково също бе затрит, но благодарение на настояването на хората в града и на местната власт градът е избран за пионер в дистанционното обучение.

Студентите трябва да обърнат специално внимание на самоподготовката, но и да използват пълноценно срещите с преподавателя, за да задават въпроси, напомниха от ръководството на центъра на УНСС в Хасково преди да пожелаят успех на възпитаниците си.

 УНСС Хасково  УНСС Хасково
 УНСС Хасково  УНСС Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gggg
gggg
01.10.2011 13:24 13:24

Трябва да си много зле, за да се запишеш в тоя измислен филиал.

Стойчо
Стойчо
01.10.2011 22:20 22:20

И най добрите институти ,някога са били „измислени“ усмивка !

Иван Петров
Иван Петров
02.10.2011 15:06 15:06

Над 80 човека успяха да се промъкнат и завършат в УНСС- Хасково и къде дистанционно,къде директно по банкови сметки,къде в студентската книжка,къде под масата,къде в хотела пласираха си банкнотите и си купиха по 1 диплома и сега в Харманли се наредели в списъците на предизборните табла,а други станаха шефове на общинска служба и шефове на банки.А някои други които през годините с мозъка си успяха да завършат висше образование по държавна поръчка сега са без работа защото не са членове на никоя партия…………

Back to top button