Избори 2011

Зл. Марчев: Само общ градоустройствен план ще спре хаотичното строителство

Златко МарчевЕдна от първите задачи на новия кмет на Хасково и на общинския съвет трябва да бъде приемането на Градоустройствен план. Само така ще се спре хаотичното застрояване на града. Това каза пред жителите на квартал „Изгрев“ кандидатът за кмет на община Хасково от НПП „Българе“ Златко Марчев.

Марчев посочи една от най-често срещаните практики, които трябва да бъдат прекратени – не може до стара двуетажна къща де се построи висока сграда и от там да възникнат още куп проблеми за паркиране, озеленяване, транспорт.

Златко Марчев и част от кандидатите за общински съветници са единствените, които на място посетиха хората от квартала, за да се убедят с очите си, че тук няма нормални улици, няма  отводняване, няма детска площадка, няма дори избирателна секция. Липсата на градоустройствен план позволява действия на парче и решения според интересите. Точно този начин на работа трябва да бъде спрян, подчерта кандидатът за кмет.

Златко МарчевКогато влезем в управлението на общината, ще се заемем с изработването и приемането на общинския градоустройствен план, за да се въведе ред в града. На хората от „Изгрев“ Златко Марчев обясни, че онова, което те искат не е толкова скъпо, че да не може да бъде направено. Просто до сега никой не е чувал молбите им за клуб, където да се събират и да гласуват, детска площадка, където да играят стотиците деца и не на последно място – решаване на проблема с близкото сметище.

В Хасково има пари, друг е въпросът как се харчат те, казаха живеещите в „Изгрев“ и поискаха съдействие от бъдещите управляващи на Хасково от партия „Българе“ да им помогнат при разрешаването на най-наболелите им проблеми.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button