Хасково

Отложиха делото срещу сочения за сериен изнасилвач

Хасковският окръжен съд не гледа днес делото за отвличане и изнасилване срещу Т. С. . Причината за отлагането на делото станаха вещите лица, които не успяха да дойдат навреме за съдебното заседание.

Това даде повод на прокурора Антон Попов да поиска отлагане. Той настоя свидетелите да бъдат разпитвани в присъствието на вещите лица.

Адвокатите на Т. С. – Димо Стоянов и Митко Пеев също се съгласиха с обвинението. Техният мотив бе, че ще настояват за нова петорна експертиза и ще искат да бъде разпитан нов свидетел – служител на ОП „Организация и контрол на движението, паркинги и гаражи“ – Димитровград, който според защитата на подсъдимия е станал свидетел на случката.

Haskovo.info припомня, че според разследващите на 3 май рецидивистът изнасилил посред бял ден 26-годишна жена от Димитровград, която отвлякъл от автобусна спирка с чужда кола. След гнусното престъпление в гориста местност край града, той върнал жертвата си обратно като преди това я пребил заради опита й да избяга.

Според защитата обаче обвинителният акт срещу Т. С. е изграден на базата на показанията само на пострадалата и майка й без да се вземат предвид обясненията на подсъдимия.

Ако Т. С. бъде признат за виновен, по първото обвинение за отвличане го грозят между 10 и 20 затвор или доживотна присъда, а за изнасилване може да лежи зад решетките между 3 до 15 години. 

Т. С. има до момента 11 присъди. Две от тях са за изнасилвания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.10.2011 18:32 18:32

Алоо Красьо то да не сте го опънали та върви така?

Пострадала
Пострадала
13.10.2011 21:56 21:56

Господа съдии, рецидив е повторението на едно и също престъпление ,нали?Изнасилвача е бил в затвора за блудство и изнасилвания,но продължава да върши тези гнусни неща.Ако имате деца помислете ,а ако това дете или момиче беше вашето?Травмата е за цял живот!Този идиот трябва да е в затвора и никога да не излиза от там!Циркаджийските му номера с припадания са театър,защото му се случват само пред съда!А колкото до адвокатите му ,господа съвест имате ли?Вярно,че това ви е професията,но човешката съвест трябва да е на първо място ,а не хонорарите!

Jena ot naroda
Jena ot naroda
23.10.2011 16:47 16:47

Tova kopele go znae celia grad!ne dojivotna prisuda,a smurtno nakazanie mu e malko.kakvi sa tezi sme6ni prisudi koito e polu4il?iskreno se nadqvam da si polu4i zaslujenoto,za6toto mnogo xora postradaxa ot nego,izob6to ne e lud kopeleto,toi e izverg!!!dano sudut da da go osudi spravedlivo ,za da jiveem spokino v grada si,a kakto vijdate postradvat xora ve4e i ot drugi gradove!

Jena ot naroda
Jena ot naroda
23.10.2011 17:00 17:00

Tozi izrod go znae celia grad!!!dano polu4i spravedliva prisuda i izgnie v zatvora!xora kato nego nqmat mqsto v ob6testvoto,trepaneto mu e malko,mrusno kopele!

Back to top button