Хасково

„Гранд“ стана на 10, празнуват с концерт

Николай и Павлина10-години от създаването си отбелязва тази година клуб по спортни танци „Гранд“. Юбилеят треньорите Павлина Вълчева и Николай Манолов планират да отбележат с голям концерт. В него ще вземат участие и самите те.

Да обуят обувките за спортни танци ще бъдат поканени и бивши възпитаници на „Гранд“, които в момента са студенти в София или чужбина.

Междувременно Павлина и Николай са получили покана от президента на Професионалната танцова асоциация да представят България на Световния шампионат по шоу денс в Германия.

Техните възпитаници Любослав Стоев и Мирослава Дойчева станаха втори на провелия се в края на миналата седмица Открит турнир по спортни танци КУПА ПОМОРИЕ 2011. Там те са се състезавали в клас 13С в конкуренция с още 9 танцови двойки. Вицешампионите на България ще участват в още няколко турнира до края на годината, за да получат необходимите им 3 точки и да се класират за майсторски клас В.

Клуб по спортни танци „Гранд“ стартира една позабравена за Хасково дейност – подбор и селектиране на състезатели от І до ІV клас. Първото училище, което са посетили е ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. 

Селектираме тази възрастова група, защото смятаме, че тя е най-подходяща за старт в спортните танци, обясниха Павлина и Николай. Те са започнали да танцуват съответно на 9 и 11 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sofi 97
sofi 97
11.10.2011 17:33 17:33

6te 4akame s netarpenie tozi koncert na Grand dano da e skoro,6te mojem da gledame Pavlina i Nikolai ,a i gotinata im dvoika Mireto i Lyboslav Super ste GRANDDDDDDD !!!!

Диана Желязкова
Диана Желязкова
25.10.2011 10:55 10:55

Честито! Пожелавам много успехи и медали! Продължавайте да разнасяте славата на танца в света!
Гордеем се с вас!

Back to top button