Спорт

Областният управител поздрави 13-годишната медалистка Гюлджан Иванова

Ирена Узунова поздрави ГюлджанОбластният управител Ирена Узунова връчи поздравителен адрес на 13-годишната Гюлждан Иванова, която спечели бронзов медал на „Спешъл Олимпикс“ в Атина преди три месеца.

Със своето успешно представяне ти направи Хасково популярен и зад граница, каза Узунова. Ученичката в Помощното училище с интернат „П. Р. Славейков“ в Харманли завоюва високото отличие в дисциплината дълъг скок на световните игри в Гърция през юли. За своето постижение днес тя получи и много цветя, спортен екип, а също покана за коледния бал на спортните звезди в Хасково.

На срещата в областната администрация дойдоха треньорката на Гюлджан Димитрина Халилямова, която е и областен координатор на „Спешъл олимпикс“ и учители на момичето.
Всички поздравиха младата атлетка и я окуражиха да върви напред. Гюлджан с радост показа и друго свое отличие – почетен знак, връчен  в София от председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sportiist
sportiist
13.10.2011 18:12 18:12

Bravo na gospoja Halilqmova!cudesen 4ovek i trenior! POZDRAVLENIA!!!!!!!!!!!!!!

sitizen
sitizen
14.10.2011 9:49 9:49

Браво на хлапето 🙂

Back to top button