Избори 2011

Образователни спецове: Панайотов е професионалист, готов да помогне на всеки

Срещата на Панайотов с гоститеКрайно време е да започнем да гледаме на политиците като на хора, които трябва да обръщат внимание на грижите на всеки. Точно такъв човек е Иван Панайотов. Това заявиха днес представителите на Националния институт за обучение и квалификация в системата на образованието, които бяха на среща с досегашния началник на регионалния инспекторат по образованието в Хасково и настоящ кандидат за кмет от ГЕРБ.

Абсолютно съм убедена, че Иван Панайотов ще бъде също толкова успешен кмет, колкото е бил успешен и в работата си досега, категорична бе директорката на института Анелия Андреева.

Преминавали сме заедно през сложни предизвикателства в управлението и знам, че ще се справи. Едно от най-ценните неща в него е професионализмът му и това, че се вглежда в детайла и иска да помогне на всеки.

Хасково има възможност за избор, а Иван Панайотов е човек, който познава управлението като система за помагане на хората, той не просто управлява, заяви от своя страна Петър Зарев от Националния институт.

Според представителите на института именно Панайотов е човекът, който ще създаде добър екип, който работи и да дава резултати. Пример за това е регионалният инспекторат по образование в Хасково.

Те определиха Иван Панайотов като честен и почтен човек, който има възможност и професионализъм, за да направи много повече за Хасково.

Представители на Националния институт за обучение и квалификация в системата на образованието се срещнаха с Иван Панайотов на връщане от Кърджали, където са провели среща с учители, директори и образователни експерти във връзка с предстоящото въвеждане на портфолио на педагозите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button