Хасково

25 см. сняг по високите части в областта, от утре – затопляне

Сняг, архив20-25 сантиметра е снежната покривка в района на Малката звезда, съобщи за Haskovo.info директорът на Областно пътно управление Живко Боговски. 

Наполовина е бялата покривка на връх св. Марина. Толкова е наваляло и в Ивайловградското село Попско. Тази сутрин сняг смесен с дъжд е валял и в селата Орешец, Вълче поле и Изворово. Вали и в района на село Студена и Маджарово.

Навсякъде в областта пътищата са почистени и в момента се опесъчават, уточни Боговски. На много места има паднали клони от дърветата по пътя. 

От Областно пътно управление съветват водачите да преминат на зимен режим на каране. Заради износени летни гуми през целия ден товарни автомобили закъсват по шосетата в Хасковско, допълни Боговски.

От Метеорологичната обсерватория успокоиха, че валежите ще спрат и от утре се очаква затопляне. Максималните температури ще достигнат 12-13 градуса, а в четвъртък – дори 20.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button