Хасково

Хванаха трима малолетни, задигнали 240 лева от дядо

ПариТрима непълнолетни са задържани за извършена кражба на 7-ми този месец, съобщават от Областната дирекция на МВР. Тогава момчетата на възраст 11 и 13 години влезли през незаключена врата в дома на 79-годишен старец в любомчанското село Лозен и са му откраднали 240 лева.

Малолетните извършители са познати на органите на реда с проявите си и се водят на отчет от инспекторите в Детска педагогическа стая, уточняват от полицията.

Две кражби са регистрирани в областта през изминалото денонощие. В Димитровград неизвестно лице е задигнало лаптоп от офис на фирма на улица „Цар Борис“.  

Втората кражба е на лични документи – лична карта, шофьорска книжка, полица гражданска отговорност и кредитна карта, откраднати от автомобил БМВ, паркиран на улица „Златица“ в Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button