Регион

Стефан Димитров: Парите за общините се връщат на ниво 2006 година

Стефан ДимитровПарите за общините в бюджет 2012 се връщат на нивото от 2006 година. Това каза днес досегашният кмет на Димитровград и бъдещ общински съветник Стефан Димитров, който вчера се е срещнал с финансовия министър Симеон Дянков, за да обсъдят бюджета за следващата година.

Сред важните за Димитровград неща, за които настоявах пред Дянков, е финансиране за планетариума и за младежки спорт, заяви Димитров. Надежда имало и за пари за театъра в града на младостта. Димитров и още двама кметове, които не са кандидати, получили уверение, че държавата ще продължи да подпомага програмата „Глобални библиотеки“.

В бюджета за следващата година не са предвидени средства за водопровод от Димитровград до Меричлери, който трябва да реши проблема с наличието на арсен в питейната вода във втория град в общината, допълни досегашният градоначалник.

Държавата в крайна сметка не трябва да забравя, че трябва да помага на общините, заключи Стефан Димитров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.10.2011 19:23 19:23

ама 2006г цените не бяха такива :х

Back to top button