Хасково

Канят кандидат-кметовете да се състезават на картинг

Картинг8 картове от пистата на Михаел Шумахер чакат своите хасковски пилоти в неделя. След 10 часа всеки желаещ може да кара срещу заплащане автомобилите, закупени от Германия от русенския състезател Росен Даскалов, който организира с тях благотворителна обиколка из България. Приходите от проявата ще бъдат в помощ на негов колега, който се нуждае от животоспасяваща операция в чужбина.

Таксата за една обиколка е 1,50 лв. Всеки може да направи неограничен брой обиколки с картовете, надпреварвали се на пистата в Керпен,Германия. За най-запалените фенове на картинга ще бъде организирано и състезание с награди като таксата за участие е 15 лв.- уточниха от картинг писта Хасково.

Вече са постъпили заявки за благотворителната проява не само от местни любители на високите скорости, но и от фенове от Димитровград, Стара Загора, Пловдив, София и Русе. Организаторите канят двамата кандидат-кметове на Хасково Георги Иванов и Иван Панайотов също да изпробват уменията си на пистата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button