Избори 2011

Панайотов предложи да има фонд, който да подпомага училищата

Кръгла маса с участието на Томислав ДончевДа има специален фонд, който да подпомага училищата при изпълнението на европейски проекти. Тази идея представи началникът на регионалния инспекторат по образование и кандидат за кмет на Хасково от ГЕРБ Иван Панайотов пред министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев на кръгла маса в областния град.

Това е важно, тъй като се оказва, че голяма част от образователните и културните институции със спечелени проекти изпитват трудности да ги реализират, защото бюджетите им не са достатъчни, за да се покриват авансовите плащания, обясни Панайотов.

Действително е важно да се помага на образованието и културата, приветства идеята Томислав Дончев. Той обясни, че най-същественото при европейските проекти е те да стигат до хората и припомни, че за проектите за обновяване и ремонти съществена роля имат общините като стопани на сградите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button