Хасково

Балотажът започна, в Хасково членовете в СИК-овете повече от необходимото

Избори 2011Изборния ден във всички общини в областта започна навреме и протича нормално.

В Хасково всички 152 секции отвориха врати в 6:00 часа. За разлика от миналата неделя, когато на места липсваха членове в секционните избирателни комисии, този път те се оказаха повече от необходимия брой, съобщи председателят на ОИК – Хасково Веселина Тенчева. „През седмицата част от партиите замениха част от членовете си с нови, но не са ги уведомили.“, уточни тя. Така днес старите и новите членове се засякоха.

Във всички 90 секции в бригадирския град изборния ден също започна нормално, съобщиха от ОИК – Димитровград. Само в 3 от секционните избирателни комисии е имало членове, които са закъснели, но това не е попречило на работата на СИК-овете.

Както миналата седмица, така и тази  в община Маджарово четири секции в селата отвориха 15 минути по-късно врати. Причината е, че членове на комисиите е трябвало да гласуват в града, след което с коли да бъдат транспортирани до селата.

В Ивайловград изборния ден също започна нормално. Част от СИК-овете дори са заработили в 5:00 часа сутринта за разлика от миналата неделя, когато заради сбъркани бюлетини едва 7 от 29-те секционни избирателни комисии в общината отвориха врати навреме.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button