Хасково

Близо една трета от избирателите вече гласуваха

Димитър ВелевВ община Хасково за президент са гласували 26,46% от избирателите, а за кмет – 29,52%, съобщи заместник-председателят на Общинската избирателна комисия Димитър Велев. 

В секционните комисии няма струпване на хора. Очакванията са, че опашки могат да се появят в по-късния следобед. 

Коренна е разликата с първия тур, е мнението на Велев. Няма произшествия и жалби, постъпили към 15 часа. 

Обстановката в секционните комисии е спокойна, оттам има единствено телефонни обаждания до Общинската избирателна комисия за консултации по попълване на изборните протоколи, които миналата неделя затрудниха комисията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гласувайте
гласувайте
30.10.2011 15:58 15:58

Доган ще пусне „ордите“ по-късно след обяд, когато успокоените от социалогическите проучвания българи са се отказали да гласуват, понеже Росен Плевнелиев УЖ печели и без техния глас. Не се заблуждавайте БЪЛГАРИ! Руско-турския комунистически тандем с представители БСП и ДПС са заложили капан. Искате ли ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ПРЕЗИДЕНТ, или избирате още 5 / ПЕТ / години агент на Русия и руските интереси да бъде българския президент? Избора на Плевнелиев означава край на произвола в съдебната система, подмяна на верните Първанови кадри които защитават криминалния контингент, създаден и покровителстван от БСП. Справедлив съд за престъпниците. Избора на Калфин означава руско-турска зависимост, вето на правителствените решения, отдалечаване от Европа и приближаване към Русия. НЕ ГО ПОЗВОЛЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ! България над всичко! Бог да пази България!

Back to top button