Хасково

ГЕРБ и „Българе“: Няма да играем на инат в общинския съвет

ГЕРБГЕРБ и „Българе“ ще работят заедно в следващия общински съвет, но няма да „играем на инат“, а ще подкрепяме разумните предложения. Това заявиха днес от двете партии на пресконференция, на която ГЕРБ анализираха резултатите от изборите в Хасково и областта.

Според областния координатор Иван Петров нещата на тези избори са се решили от това, че срещу ГЕРБ са застанали ДПС, БСП и дори някои десни формации. Той заяви, че без подкрепата на Доган и социалистите новият кмет щял да бъде Иван Панайотов. Въпреки че част от електората на ДПС не искаха да гласуват за Георги Иванов, голяма роля изигра пристигането в Хасково на Юнал Лютви, който им прочете писмо от Доган, заяви Петров.

След 2 години Георги Иванов ще търси възможност да се скрие в парламента, вероятно чрез Георги Първанов, но пък има и близко познанство с Алексей Петров, каза още областният координатор и депутат от ГЕРБ.

ГЕРБПо повод загубата на изборите в община Хасково Иван Петров коментира още, че той четири години е работил в полза на Делян Добрев като кандидат – кмет, но след отиването му в министерството на икономиката, се наложило да търсят друг вариант. За кратко време Иван Панайотов се хвърли в дълбоката вода на политиката, която преди му беше чужда, допълни Петров и заяви, че ако Добрев беше кандидатът на ГЕРБ, то той щял да спечели. В крайна сметка обаче след разговори с Бойко Борисов било преценено, че дължавата е по-важна от един град като Хасково.

Вероятно можехме да направим повече по врем на кампанията, но и като общински съветници ще можем да изпълним много от поетите ангажименти, коментира от своя страна кандидатът за кмет Иван Панайотов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СЕЛЯНИН
СЕЛЯНИН
01.11.2011 15:59 15:59

Кмета Иванов е СРАМ за ГРАЖДАНИТЕ на ХАСКЬОЙ !!!!!………

куку
куку
01.11.2011 19:05 19:05

как не вие срам и Делян Добрев да беше пак щеше да е същото. вие не заслужавате да прекрачвате прага на гр. Хасково. Ястно е колко ви пука за града. Гледате да сте в София всички тези които сте на масат, защото не ви бива в нищо

МИТКО
МИТКО
01.11.2011 19:32 19:32

ХОРАТА ЩЕ ПОВЯРВАТ НА ГЕРБ САМО АКО СЪДЕЙСТВАТ ДА СЕ ОСЪДИ ТОЗИ ЧОВЕК ЗАЩОТО ТОЙ КУПУВА ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ И СЕ ИЗМЪКВА КАКВО ДА СИ МИСЛИМ НИЕ ЧЕ Е КУПИЛ И НАЙ ГОЛЕМИТЕ В ГЕРБ ЛИ ЧАКАМ ДА МЕ ОПРОВЕРГАИТЕ ЗАЕМЕТЕ СЕ ИНАЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ В ХАСКОВО ВИЕ НИ ИЗОСТАВАТЕ И СИ ОТИВАТЕ В СОФИЯ НО ЩЕ ДОЙДЕ ПО ВАЖНО ЗА ВАС ВРЕМЕ ХУБАВО СИ ПОМИСЛЕТЕ ТОГАВА КОЙ ЩЕ ВИ ВИ ПОДКРЕПИ

гиорги
гиорги
01.11.2011 21:00 21:00

kato giorgi ivanov imali tozi grad nay hubaviya kmet do sega

TISH
TISH
01.11.2011 21:08 21:08

Ето, че най-после част от обществото се събуди и избра хора, които ще работят ЗА ХАСКОВО! Хора, които са компетентни – всеки в своята област, а не както беше досега – един да се прави на компетентен във всичко! И въпреки, че ТОЙ ОТНОВО СТАНА КМЕТ, НО НЯМА ДА МУ Е УДОБНО :))) Всички сме с вас и успеха ще дойде с вас! НИЩО ВЕЧЕ НЯМА ДА Е КАКТО ПРЕДИ, ЗАЩОТО КОНТРОЛА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПО-ГОЛЯМ! Да му мислят нарушителите на закона в общината!!!!

ГЕОРГИ ИВАНОВ
ГЕОРГИ ИВАНОВ
01.11.2011 22:41 22:41

Аз съм кмета на Хасково и ми е много кеф……….
Пак излъгах кьоравите касабалии…….Защото съм най-добрия лъжец/и крадец/….Всички около мене са мишоци….и аз ги чукам…….А те се кефят на това и си го изкарват на тези около тях……Моите мишоци от моята общинска листа са гола вода начело с Н.“Кафеджиев“……..За никав к.р не стават , но такива ми трябват……..И тях ще изчукам ,пък те ,когото сварят……….Много ми е кеф………Избраха ме защото съм най-човеколюбивия …….Грижа се за децата си……..строя им хотели….. , грижа се за майката на жена ми , за братовчеда………., Подарявам им реката…….Много ми е кеф……..Грижа се и за бизнеса…….., но тях ги изчуквам и те от благодарност лепят моите плакати по дюкяните си …….Грижа се и за Бога-налагам кича в каноните………..Много ми е кеф……..Скромен съм…..За себе си нищо……….Само къща в язовира……За имотите в чужбина и банковите сметки -не им вярвайте -не са на мое име…….Много ми е кеф …..в измамническия град……..Събуждам се…….На раираната ми пижама има номер!!! Някой ме чука…..Много ми е кеф………….

обикновен гражданин на Хасково
обикновен гражданин на Хасково
02.11.2011 6:27 6:27

Това нареденото край масата ли щеше да ни управлява!

Михайлова
Михайлова
02.11.2011 11:32 11:32

Дано след две години , вие да сте на власт !!!

Back to top button