Регион

Стефан Димитров: Ще работим за развитието на Димитровград

Да за ДимитровградКампанията на „Да за Димитровград“ беше най-хубавата, защото беше местна, а не централна и в нея нямаше грешки, каза днес водачът на листата на коалицията и досегашен кмет на Димитровград Стефан Димитров. На въпрос какво не е достигнало на Катя Панева да стане кмет той отговори „голямата кампания, която ГЕРБ водиха на национално ниво„.

9-те съветници на Коалиция „Да за Димитровград“ обявиха, че ще работят за развитието на града. „Основната ни цел ще е бизнесът да се развива. Сигурен съм, че ГЕРБ ще подкрепят тази наша политика“, каза Стефан Димитров. В общината следващата година ще влязат над 9 милиона лева по проекти, които се надяваме, че ще се изпълняват от местни фирми, допълни той. 

От Коалиция „Да за Димитровград“ заявиха, че ще подкрепят всяка основателна и обоснована идея на бъдещия кмет, ще работят за подобряване на инфраструктурата по селата и за комфорта на всички политически опоненти.

Съветниците от Коалицията ще отстояват своите позиции за това да няма кариери в Сталево и Габера, да бъде решен проблемът с водата в Меричлери и финансирането на болницата, да бъдат направени надлез в Сталево и околовръстния път на Димитровград.

Да за ДимитровградТе остават и зад искането си водната кула да не се разрушава, а жп линията да я заобиколи. Няма да отстъпим и за осъществяване на проекта „Атриум“, за „Алеята на монументалното изкуство“ и „Алеята на новия живот“, които не бяха подкрепени от общинските съветници от ГЕРБ, каза Стефан Димитров. Ще настояваме общината да кандидатства по „Красива България“ за да се намерят пари за ремонт на димитровградския театър.

Стефан Димитров допълни още, че по време на предизборната кампания общината е получила отказ от Министерството на труда и социалната политика и Министерството на финансите да се осигурят средства за Центъра за обществена подкрепа. „Говорих с Иво Димов по този въпрос и настоях да лобира в министерството, защото в противен случай ще трябва да закриваме социална услуга, от която градът ни има нужда„, подчерта Стефан Димитров.

Кандидатът за кмет на Димитровград и втора в листата на коалицията Катя Панева благодари на 12-те хиляди жители на града, които са повярвали в нея и са дали своя вот. „Доверието към мен ще ме направи по-отговорна при работата ми като общински съветник“, каза тя. Стефан Димитров пък благодари на медиите, които не са позволили на партиите да водят негативна кампания и са гарантирали цялостта на изборите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button