Хасково

С тикви купуват усмивки на сираци

Благотворителният базар20 тикви по 5 лева ще се опитат да продадат днес учениците от хасковската езикова гимназия. Макар и дни след Хелоуин те останаха верни на традицията и организираха благотворителен базар на сцената на пл. „Свобода“.

Освен тикви младежите продаваха картини и картички. Хит в тазгодишния празник бяха кексчетата на десетокласничката Петя Василиева. Освен, че сама бе направила тестените вуксотии, тя ги бе декорирала в стил „Холоуин“. Кексчетата се продаваше по 3 лева бройката.

Благотворителният базарПърви в благотворителната инициатива се включи екипът ни, който почерпи с вкусните кекскчета две момчета от дом „Асен Златаров“. След нас на опашката се нареди заместник – областният управител Николай Нанев и пресаташето на администрацията Светлана Николова. Те се сдобиха с по една тиква.

Денят, посветен на Хелоуин, за учениците от езиковата гимназия ще завърши в известна хасоквска дискотека. За купона вече са продадени 500 билета. Приходите от тях ще отидат отново за благотворителната кауза. Всички, които се включат в купона ще бъдат маскирани, а водещи на празника ще бъдат две зомбита от преди 500 години.

Благотворителният базар

Исус от дом Асен Златаров

Благотворителният базар

Николай Нанев

Благотворителният базар Благотворителният базар

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button