Хасково

„Тойота“ изгоря в Хасково, причината – неустановена

Пожар, архивЛек автомобил „Тойота“ е изгорял през уикенда в Хасково, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Инцидентът е станала в събота около 03:15 часа през нощта на ул. „Карлово“ в Хасково.

Един екип огнеборци се е включил в гасенето на пламъците. Возилото обаче изгоряло. Огънят е нанесъл щети и на паркиран в близост лек автомобил, чиято броня и задна гума са изгорели.

Причината за пожара е неустановена.

През почивните дни са регистрирани още 9 пожара в сухи треви, фургони  газова бутилка без материални щети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
07.11.2011 14:00 14:00

Тепърва кмета започва мръсната работа,с хората които не са със него!Нали видяхте снимката от изборния ден .Много интересно кметския син ,каква работа има с нарко дилъра?Е сега той си е на сафари и нему пука,а пък и алиби си има ,че някоя кола ще бъде запалена.Нали тати е зад гърба му.Като поръчител ,кмета си има хора за тези поръчки.Свитата на Станчо Бевърлито,а пък Зомба е от групата на Кънчо Маймуната.Сигурно кмета и него не познава.

Анонимен
Анонимен
07.11.2011 16:52 16:52

aloooo nau4ete markite zletaci,tva na snimkata e audi….

До Кауна
До Кауна
07.11.2011 17:02 17:02

Абе, тъпан, не четеш ли? Пише „пожар, архив“ хах. Каунь

Back to top button