Спорт

„Димитровград“ с 3 шампиони на межд. турнир по борба

Микяй Наим, архивМладите надежди на клуб „Димитровград“ Микяй Наим, Павел Иванов и Христо Денчев грабнаха златни медали от 14-тия международен турнир по свободна борба за момчета „Лютфи Ахмедов“, който се проведе в Разград. В схватките участваха над 100 състезатели от 15 наши клуба и отбор от Турция.

Възпитаниците на „Димитровград“ обраха медалите в категория 47 кг, където Микяй Наим отново бе без конкуренция, а съотборниците му Веселин Петров и Мирослав Иванов се класираха на трето място. Павел Иванов стана шампион при 42-килограмовите, а Христо Денчев – в категория 66 кг.

Със сребърно отличие от Разград се завърна Драгомир Димов, който се състезава при най-тежките в категория 85 кг. Седми медал от турнира за своя клуб завоюва Иван Янков, станал трети при 35-килограмовите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button