Хасково

Проф. Николай Овчаров учи хасковлии на културен туризъм

Обучението90 младежи и безработни от община Хасково ще преминат обучение на тема  „Представяне на културното и природното наследство“. Първите 40 желаещи започнаха курса през уикенда.

Обучението по културен туризъм се провежда от експерти на Сдружение  „Култура и Туризъм на Източните Родопи. Почетен гост на обученията ще бъде известният български археолог проф. Николай Овчаров.

Завършилите курса ще могат да се реализират като специалисти в туристически фирми и агенции.

Обучението се организира по проект на Общинско сдружение на малкия и среден бизнес–Хасково и Агенция за европейска интеграция в сътрудничество турската община Узункьопрю.

Обученията по проектите  са напълно безплатни, с възможност за сертифициране. Освен придобиване на знания в съответната област, те дават възможност и за осъществяване на контакти с експерти в областта и бъдещи партньори от Трансграничния регион България-Турция.

Обучението Обучението

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Gotininiq
Gotininiq
14.11.2011 19:47 19:47

Toq na 2 chin kvo se e razkrachil kat rodilka a toq do nego rusiq shte go lapa

Back to top button