Хасково

Трима от НАП номинирани за „Служител на годината“

Номинираните

Златина Йорданова

Трима служители на офиса на НАП в Хасково са номинирани за „Служител на годината“ във функциите „Обслужване“, „Контрол“ и „Събиране“, съобщи днес директорът на Офис Хасково на НАП Павлина Пашинова. Това са Златина Йорданова, Живка Козарева и Румяна Стоименова.

Златина Йорданова е от най-младите кадри на НАП, но средно на месец обработва няколко хиляди писма, свързани с работата на публичните изпълнители.

Румяна Стоименова изпъкна в конкурса с приети по време на данъчната кампания 2 856 годишни декларации и още 5 877 осигурителни декларации през първите 9 месеца на годината.

Живка Козарева е сред най-натоварените инспектори в дирекция „Контрол“ със 157 приключени в срок проверки.

Трите ще бъдат наградени със специален приз от името на териториалния директор на НАП – Пловдив Сергей Маринов. 

Дали някоя от тях ще получи приза „Служител на годината“ ще стане ясно утре на официална церемония в София.

Други 19 данъчни от Хасково, които имат по 20 години зад гърба си стаж в НАП, ще бъдат отличени навръх професионалния празник на администрацията – 16 ноември.

По случай деня на свети Матей те ще получат грамоти от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов

Награждаването им точно тази година не е случайно. Преди 20 години – с Постановление на Министерски съвет от февруари 1991-ва данъчната администрация е създадена като самостоятелна структурна единица. Няколко месеца по-късно са назначени първите данъчни служители.

Номинираните

Живка Козарева

Номинираните

Румяна Стоименова

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
счет
счет
15.11.2011 11:56 11:56

То хубо, ама как тази хубавица без диплома за висше образование работи в НАП. Или е на някой политически големец чадото….. Като гледам и ,,елитното“ и средно образование не е по специалността. Дърварка да е данъчна инспекторка… На къде вървиш, Българио!
Иначе Живка и Румяна получават моите поздравления. Аз съм счетоводител и не веднъж съм работила с тях. Професионалисти са! Браво!

Анонимен
Анонимен
15.11.2011 12:12 12:12

То пък щото за да приемаш декларации е са нужни 10 висши образования, айде моля ви се – всеки средно интелигентен човек може да я върши тая работа. не се заяждайте на дребно с момичето, ами я поздравете за това, което постига в работата

Ivanova
Ivanova
15.11.2011 13:20 13:20

Браво на Румяна ,тя ми взе декларацията миналата година и тая ,много точна и разбрана дама. За малката ……нямам идея чие чедо е:)

Zla
Zla
15.11.2011 22:06 22:06

Alo Gospoja li ste ili gospicica S4etovoditelkta goliama ste Prostakesa da govorite taka za Zlatina,nito ia poznavate ,nito ste rabotila s neia taka,4e si Zadrajete Skapania komentar za neia i ne si vrete nosa tam kadeto ne vi e rabota.nogo dobre i uspe6no s Neia v ekip. 😉 🙂

svetlina
svetlina
16.11.2011 10:41 10:41

Уважаема счетоводителке!От средно статистическия българин,като вас,става ясно нивото ни на интелигентност като нация!Каква е тази злоба?!На всичко отгоре се изказвате неподготвена,защото ако познавахте Златина щяхте да знаете,че владее отлично английски език и няколко езика за програмиране( завършила е информатика)!и тази година е абсулвентка…..Но това разбира се е без значение за такива долни злобари като вас!Трябва да има интрига!Трябва някой да е син или дъщеря на някого за да е успешен а не защото е умен и си гледа работата!наистина!
_На къде вървиш Българийо!!!

тт
тт
16.11.2011 16:50 16:50

И къде е учила тези езици за програмиране.. в професионалната гимназия по дървообработване. Вие чувате ли се какво приказвате. Не ставайте смешни.. Езиците за програмиране се учат в университет. И като знае толкова езици, защо не пише програми, а лупка печати под зоркото око на шефката си.. Сори.. Момичето може и да е работно, ама тук големи глупости се говорят..

Веска Петкова
Веска Петкова
17.11.2011 9:07 9:07

Златина, ние твоите учители се гордеем с теб! Поздравяваме те за успехите! Не обръщай внимание на тези, които говорят без да знаят какво говорят. Все пак си в България и значи си поела верния път! Ние знаем, че средното ти образование по „Системно програмиране“ е като университетско образование по тази специалност и ти би могла да го получиш в Хасково само при нас. Гордеем се с твоите отлични успехи като ученичка при нас /ти никога не получи оценка по-ниска от 6/, гордеем се и с постиженията на твоите съученици – винаги първи на национални състезания по програмиране и информационни технологии, математика, английски – Емилия учи в престижен университет в Шотландия, Дончо се готви за инженерна магистратура в Австрия и за съжаление не ми стига мястото да кажа и за останалите. Вие сте много интелигентни млади хора и ще успеете във всяко свое начинание! Ние ще бъдем винаги с вас и ще ви подкрепяме! На добър час!
Жалко, че заради хора, като г-жата счетоводителка, клиент на Булсатком на младите хора не им се остава в Хасково и в България!
А на тези, които не знаят какво е нивото на обучение в Професионална гимназия по дървообработване и строителство спец. Системно програмиране препоръчвам да посетят сайта http://www.pgds.org и да се запознаят с упехите на нашите ученици!!!

Back to top button