Хасково

9 милиона лева повече от 2010 г. за бюджета събра НАП в Хасково

НАП - Хасково9 милиона лева повече в сравнение с 2010-та са събрани за бюджета от офиса на НАП в Хасково за първите десет месеца на тази година. 115,5 милиона лева са събраните към края на месец октомври данъци и осигуровки. По същото време преди година те бяха 106,4 милиона лева.

53,5 милиона лева са данъчните постъпления. Водещ като размер е внесеният данък добавена стойност /ДДС/. Той е 22,5 милиона лева. Следват данъкът върху доходите на физически лица – 21,5 милиона лева и корпоративният – 8,4 милиона лева. 

Събраните осигуровки също надвишават тези от предходната 2010 година. Сега те са над 61 милиона лева, докато преди година бяха с около 4 милиона лева по-малко. Общата сума осигурителни вноски се формира предимно от държавното обществено осигуряване /ДОО/. Постъпленията от него са малко над 34 милиона лева, а направените осигуровки за здраве възлизат на 19 милиона лева.

До края на годината офисът на НАП в Хасково очаква да събере още около 20 милиона лева данъци и осигуровки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button