Хасково

Обраха магазин за сребро под бившия ЦУМ в Хасково

Снимка Георги ДаскаловМагазин за сребърна бижутерия е бил обран тази сутрин, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

В 7:15 часа в районното управление е получен сигнал от частна охранителна фирма, че в 5:35 часа се е задействала сигнално- охранителната техника в обекта, който се намира под бившия универсален магазин в центъра на Хасково.

В магазина е проникнато чрез натиск с твърд предмет върху входната врата и са задигнати около 12 табли с наредени върху тях сребърни пръстени, 30 бюстиета със сребърни синджири и 3 стойки със сребърни гривни. Общото тегло на бижутата е около 1,5 кг.

От полицията съобщават още, че е разкрит извършителят на кражба на портфейл с 60 лв. и документи, собственост на 66-годишен хасковлия. Кражбата е извършена вчера на излизане от болницата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ди
Ди
24.11.2011 20:27 20:27

ЦУМ е онова в София, драги мои. ГУМ е названието на градските универсални магазини.

Back to top button