Регион

„Дървото на надеждата“ в Димитровград светва в петък

Работилницата миналата годинаСветлините на „Дървото на надеждата“ – Коледната елха на Димитровград ще бъдат запалени в петък в 17:00 часа, съобщават от общинска администрация.

Водещи на празника ще бъдат актьори от Държавен куклен театър Стара Загора. За забавление на децата ще бъдат разположени няколко работилници близо до елхата и сцената.

Малчуганите ще могат да се включат в изработването на най-дълга рисунка, да напишат писмо до Дядо Коледа и да се включат и в украсяването на голяма сурвачка

Възпитаниците на детските градини в града са подготвили много песни и танци. На площада малко по-късно ще пристигне Дядо Коледа и Коледният ангел. Празникът ще завърши с хоро, в което ще вземат участие и преборилите се на местно ниво в кастинга „Надиграй ме“ – група „Тракия 1“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button