Хасково

КНСБ и „Подкрепа“ водят 400 на митинг в София

Протест, архивС 5 пълни автобуса отпътува за София тази сутрин Конфедерацията на независимите синдикати в Хасково. Колегите им от КТ „Подкрепа“ напълниха 2 автобуса и десетина коли.

Така на митинг в столицата областта ни ще представят около 400 души.

Националният протест в столицата ще премине под мотото „НЕ на промените в пенсионната реформа, орязващи правата на българските граждани и срещу премахването на допълнителното трудово възнаграждение за придобит трудов стаж и професионален опит (клас прослужено време)“.

Протестният лъч ще тръгне от пл. „Македония“ в 11:30 ч. и ще премине по бул. „Христо Ботев“, бул. „Ал. Стамболийски“, пл. „Света Неделя“, пл. „Независимост“, бул. „Цар Освободител“ до площад „Народно събрание“, където от 13:00 ч. ще започне протестният митинг.

Междувременно вече седмица продължава стачката в БДЖ.

Трети ден протестират и зърнопроизводителите. В Хасковско днес те ще блокират за 2 часа пътя към ГКПП „Капитан Андреево“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button