Хасково

Конфискуваха близо 11 000 кутии безакцизни цигари

Цигари, архивБлизо 11 000 кутии безакцизни цигари са конфискували икономическите полицаи, съобщават от Областната дирекция на МВР. На 25-ти униформените получили сигнал, че в товарен автомобил се пренася голямо количество контрабандни цигари.

Същият ден около 19 часа товарната кола марка Мерцедес – Вито е установена на паркинг на улица „Младежка“ в Хасково. При първоначалния оглед е констатирано, че в нея има кашони с надпис на марка цигари, но шофьорът го нямало. Проверен е и лек автомобил Форд, намиращ се в близост до Мерцедес-а, собственост на 23-годишен хасковлия, в багажното отделение на който е имало разхвърляни стекове с цигари без бандерол. 

Двата автомобила са откарани за съхранение в полицията и е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Четири дни по-късно след разрешение на Районен съд е извършено претърсване и изземване от двете коли.

При проверката в товарната кола са открити 10 000 кутии цигари без бандерол от различни марки, а във Форда – 930 кутии. Работата по случая продължава с оглед установяване на съпричастните лица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button