Регион

Грък със счупен крак, паднал от мотора

Линейка35-годишен гръцки гражданин е със счупен крак след пътен инцидент, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

Катастрофата е станала вчера около 14 часа на пътя село Мезек – връх Шейново. Гъркът е управлявал мотоциклет „Ямаха“, но е загубил контрол над управлението и на ляв завой паднал на пътното платно. След преглед Центъра за спешна помощ в Свиленград е освободен. 

При пътния инцидент мотоциклетът се е запалил, допълват от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Пламъците са погълнали „Ямаха“-та, която огнеборците не са успели да спасят.

При друг инцидент е пострадал 58-годишен пешеходец. Вчера в 10 часа на улица „Г.Димитров“ в града. 28-годишен хасковлия, водач на товарен автомобил Форд Транзит, при неправилна маневра на заден ход е ударил пешеходеца. Той е със счупена ключица на лява ръка. Настанен е в хасковската болница. Опасност за живота му няма.

През изминалото денонощие са образувани три бързи производства срещу пияни водачи. В свиленградския арест е 40-годишен мъж от града, заловен да шофира с 3,23 промила. За същото провинение до 24 часа в Харманли е задържан 67-годишен мъж с 2,46 промила, а в хасковския арест е 40-годишен шофьор с 2,34 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button