Регион

Тополовградчанин се грее с паркет от детска градина

Паркет28-годишен тополовградчанин е задържан за кражба от бивша детска градина в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 17:30 часа на дежурния телефон е получено съобщение от гражданка, че от забавачката се чува шум от разбиване.

Пристигналият на място полицейски екип установил, че мъжът разбивал дървената паркетна настилка и я събирал в чували вероятно, за да се топли с нея. До пристигането на униформените тополовградчанинът успял да разбие и прибере около 3 кв.м паркет. Задържан е до 24 часа по образувано бързо производство.

През изминалото денонощие са регистрирани кражба и опит за кражба от две училища

От кабинет по музика в харманлийско школо неизвестен засега извършител е задигнал компютърна конфигурация. В Свиленград пък екип на СОТ е успял да предотврати кражба и да задържи нарушител, влязъл в учебен център към местно училище след разбиране на прозорец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
качествен паркет
качествен паркет
25.03.2014 18:01 18:01

Просто невероятно е това,което пишете.Не мога да повярвам, че точно от детска градина човека си е взимал , за да може да се сгрее за сметка не на който й да е на на невинните деца.Добре е че са го хванали,подобни постъпки трябва да се накажат сериозно.Толкова младо момче само на 28 години а подобни действа да предприема, не мога да си представя след още толкова на какво ще прилича.И толкова много опити за грабеж на училища, та то там има ли какво да се взима още?

Back to top button