Хасково

Камбанарията – трета в онлайн гласуването за сграда на годината

КамбанариятаКамбанарията до монумента на Св. Богородица в парк Ямача се класира трета в онлайн гласуването за сграда на годината. Тя е събрала 1 168 гласа. На първо място се нарежда културният център Морско казино в Бургас с 1 873 гласа, а втори е Софарма Бизнес Тауър с 1 568 гласа.

Конкурсът под патронажа на МРРБ бе разделен в няколко категории. В „Спорт и култура“, където участваше хасковската камбанария, първа награда спечели обновената мултифункционална спортна зала „Арена Армеец“ в столицата.

В конкурса от Хасково участва и сградата на пречиствателната станция. Тя бе в категориите „Производствени и логистични сгради“ и „Зелени сгради“, но не бе класирана в нито една от тях.

Победителите в отделните категории бяха определени от 24-членно жури с председател заместник- министъра на регионалното развитие и благоустройството Екатерина Захариева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button