Хасково

И тази година безплатна регистрация в библиотеката на Игнажден

БиблиотекатаИгнажден – 20-ти декември, и тази година е обявен за ден без глоби и такси в Регионална библиотека „Христо Смирненски“. Освен безплатна регистрация и връщане на забавени книги без глоби в този ден са безплатни и всички останали услуги в културното средище като ползването на интернет например, поясни директорът Кирилка Страшникова.

През годината тези дни са два – през май по случай Деня на библиотечния работник и на Игнажден. „Хората вече ги знаят и ги чакат“, сподели Страшникова.

195 читатели са си направили безплатна регистрация на миналия 20-ти декември, а през май те са били 137. 2 864 са новите читатели на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ от началото на годината досега. 120 100 тома книги са раздадени от началото на годината, като в тази цифра влизат и заетите книжки от Детски отдел. До месец ноември броят на посещенията в библиотеката е 35 000.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button