Любопитно

Ловджиите вдигнаха коледна наздравица

Ловджийски празникКоледна наздравица вдигнаха тази вечер в ресторант в центъра на града членовете на ловно-рибарското дружество в Хасково.

Нашата вечеринка е една дългогодишна традиция, каза секретарят на дружеството инж. Милко Андонов. Сладката раздумка за ловни подвизи бе гарнирана с квалитетни питиета и още по-квалитетни мезета.

Ловджийски празникАвджиите, които се славят и като най-големи майстори в кулинарията, донесоха свои специалитети, рецептите обаче останаха тайна.

Коледна лотария пробва шанса на изпълнилите залата. Късметлиите спечелиха зайци, фазани, пъдпъдъци, месо от глиган. Не липсваха макари за риболовци, поводи за ловджийски кучета, топли  чорапи и  ръкавици, а също специално отпечатани от дружеството ловни календари за 2012 година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лофес
лофес
16.12.2011 8:38 8:38

чувал съм че секретаря милко повече от 20 г не е купувал месо а хладилника му винаги бил пълен с ––месо така беше навремето и кръстю тодоров бивш надзирател в ловното

Анонимен
Анонимен
16.12.2011 13:37 13:37

Ей така се пускат клюки и се опетняват хора с „Чувал съм…“

Back to top button