Хасково

Доброволци апелират за по-добър свят

Работна срещаФилм, уъркшопове за популяризиране на младежкото доброволчество, мобилни срещи в 5 малки хасковски общини и издаден наръчник за доброволчеството са част от дейностите, извършени от хасковския клуб „Юнеско“ по проект за младежко доброволчество.

Мотото на младежите е „Да направим света по-добър“, а целта е повече млади хора да станат съпричастни към доброволческите дейности. Извършеното по проекта бе отчетено по време на заключителна работна среща в Областна администрация.

Работна среща„Надявам се, че в годината на доброволчеството – 2011, успяхме да докажем, че децата от Хасковска област носят много доброта и са готови да помогнат на нуждаещите се“, каза областният управител Ирена Узунова, която бе патрон на срещата. Тя заяви готовността си да помага на добрите инициативи в подкрепа на нуждаещите се и да насърчава добротворческата дейност на младежите.

Според доброволците нашият свят се нуждае от хора, които да дават, без да искат да получават нещо в замяна. В дейностите по проекта са участвали и деца от районните организации на глухите в Хасково и Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button