Хасково

Узунова купи сурвачка на внука си, Нанев – поставка за вино

Коледният базарСурвачка за внука си купи днес областният управител Ирена Узунова. Заместникът й Николай Нанев пък се спря на оригинална поставка за вино. Това стана по време на благотворителния коледен базар, който бе открит днес във фоайето на администрацията.

Приемете моето искрено и човешко благодаря за това, че днес положихме усилия и отворихме сърцата си за една наистина добра инициатива, каза губернаторът. Коледа е празникът, който ни кара да се усмихваме, празникът, който говори за човешката доброта и човечност. Тези произведения на добротата – сувенирите, сурвачките, коледните картички и подаръци ще бъдат онова добро, което всеки от вас ще има самочувствието, че е направил, допълни Ирена Узунова. 

Коледният базарВ коледния благотворителен базар се включиха 12 хасковски училища – ПГЛП „Райна Княгиня“, ГПЧЕ „Проф. Д-р Асен Златаров“, ПГДС „Цар Иван Асен“, ПГ по туризъм „Александър Паскалев“, ПМГ „Акад.Боян Петканчин“, СОУ „Васил Левски“, ОУ „Христо Смирненски“, ОУ „Христо Ботев“ – с. Долно Големанци, ОУ „Христо Ботев“ – с.Войводово, ОУ „Св.Климент Охридски“.

Парите, които ще събере благотворителния коледен базар, ще бъдат дарени.

Половината от тях ще получи помощното училище в Харманли, в което се обучава бронзовата медалистка от Спешъл олимписк в Атина Гюлджан Иванова. Целта е учебното заведение да продължи да полагат грижи за своите възпитаници, за да може на следващите състезания и олимпиади Хасковска област отново да  има своите медалисти.

Коледният базарДругата половина ще бъдат дарени на една хасковска майка, която се грижи за двамата си сина  – спортисти. Тя е с аденом на хипофизата и й трябват средства за лечение.

„Надявам се тази топлина, красота и усещане за нещо хубаво, което заедно сътворяваме в този предколеден и снежен ден, да пренесете и в дома си“, каза областният управител и пожела на всички весели празници. 

Коледният базар остава отворен днес през целия ден. Равносметката от него ще бъде направена утре.

Коледният базар Коледният базар
Коледният базар Коледният базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
скобар
скобар
23.12.2011 10:20 10:20

а къде в тая бутафория е силния играч кака снежка как така без нея стават тия неща

Back to top button