Хасково

Пътищата проходими, край Тополовград – с вериги

СнягПътищата в област Хасково са почистени, обработени и проходими при зимни условия, съобщиха от Областно пътно управление. Ограничение има само в участъка Тополовград – Българска поляна. Там товарните и лекотоварни автомобили с ремаркета и полуремаркета трябва да се движат с вериги.

В община Хасково пътната мрежа е почистена, информира заместник – кметът Златомир Желев. Той допълни, че цялата нощ машините са работили, за да не се допусне натрупване на сняг. Днес техниката ще бъде насочена към кварталите, където автомобилите се затрудняват да излязат на главните улици.

И в момента в областта продължава прехвърча сняг, но до края на деня се очаква валежите са спрат, уточниха от Метеорологичната обсерватория. Най-много сняг е натрупал в Минерални бани – 25 см и в Долно Ботева – 20. Бялата покрива в град Хасково е около 9 сантиметра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button