Хасково

Любослав Стоев и Мирослава Дойчева вече в майсторски клас

Любослав и МирославаТанцовата двойка Любослав Стоев и Мирослава Дойчева от клуб по спортни танци „Гранд“ вече са в клас 13В, съобщиха за Haskovo.info треньорите им Павлина Вълчева и Николай Манолов.

„Двамата завършиха изключително успешно състезателния си сезон. След като в началото на лятото станаха вице шампиони на България и бронзови медалисти в многобоя на държавното първенство, Любослав и Мирослава имаха изключително постоянство в резултатите си. Те завършиха в призовата тройка на всички турнири, в който участваха.“, допълват треньорите.

На един от последните турнири за 2011 – Купа Ямбол те успяха да съберат необходимия брой точки за повишаване на танцовия си клас  и вече са в клас 13B. Това е доста сериозно постижение. Само две танцови двойки в над 30 годишната история на спортните танци в Хасково са стигнали до майсторски клас в такава ранна възраст.

Междувременно Николай Манолов получи покана да направи няколко демонстративни изпълнения във втория сезон на Yok Boyle Dans или турския Денсинг Старс с Мис Свят 2002 Азра Акън, с която миналата година спечелиха първия сезон на формата. Тази година тя е член на съдийската комисия, а демонстративните участия ще бъдат специален подарък за публиката по повод Новогодишните празници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
жжэкнжф
жжэкнжф
29.12.2011 21:13 21:13

пише се МИРОСЛАВА а не МИРОСВАЛА

Back to top button