Хасково

Нова година, нов късмет за всички инициативни и модерномислещи предприемачи

РСО ПроектОстава съвсем кратко време до официалното откриване на Бизнес инкубатор в с. Клокотница – място, където български и гръцки фирми от пограничните региони ще имат възможност да доразвият потенциала си, като се доверят на професионална и квалифицирана помощ от наша страна.

 

РСО Проект

 

Остава съвсем кратко време до официалното откриване на Бизнес инкубатор в с. Клокотница – място, където български и гръцки фирми от пограничните региони ще имат възможност да доразвият потенциала си, като се доверят на професионална и квалифицирана помощ от наша страна.

Радостни сме, че проектната ни идея, подкрепена и финансирана от ЕС, в рамките на Програмата за европейско териториално сътрудничество България – Гърция 2007 – 2013, се реализира успешно и скоро ще се похвалим с реални резултати.

С удоволствие съобщаваме на всички предприемачи, заявили желание да промоцират дейността си чрез нас, че  Бизнес каталогът и Интернет сайтът, заложени в рамките на проекта са в процес на разработка и със сигурност ще спомогнат за рекламата на местните фирми в страната и зад граница. 

Сигурни сме, че всичко, което правим, като залагаме изключително много на инвестицията в човешки капитал, ще подобри икономическото и социално развитие на трансграничния регион и ще повиши конкуретноспособността на малките и средни предприятия, което всъщност е и основната цел на проект „BG-GR Passport“.

На всички наши партньори и съмишленици пожелаваме успешна и ползотворна Нова 2012 година! Искрено се надяваме на взаимно и ползотворно сътрудничество занапред – тогава с удовлетворение ще се поздравим съвместно с ефективни резултати.

А ние ви обещаваме, че и през Новата година ще продължим с оптимизъм и енергия да превръщаме идеите си в реалност, което е от полза за всички нас, като граждани на Обединена Европа.

Екипът на Бизнес Инкубатор

Проект: „Българо-Гръцко партньорство чрез подпомагане, услуги и решения за насърчаване на открит регионален екип“ (Bulgarian-Greek Partnership by Assistance, Services, Solutions to Promote Open Regions Team/Bulgarian-Greek PASSPORT)
Договор за безвъзмездна финансова помощ No. B1.32.03

 

РСО Лого

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button