Хасково

Товарните автомобили с вериги по пътя за Турция

бул. Васил Левски в ХасковоТоварните автомобили, които минават по главен път Е80 трябва да бъдат с вериги, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление.
Ограничението не важи само за участъците в общините Свиленград, Любимец и Ивайловград.

„Непрекъснато вали сняг, това затруднява чистенето. Машините трябва да се връщат и да зареждат и това допълнително губи време“, уточниха от Пътно управление.

По-рано днес от Спешна помощ са поискали помощ от пожарникарите, за да изведат болна жена от апартамента й в Харманли, съобщи началникът на Областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ Николай Вълчев. Проблемът обаче не бил заради снега.

В Хасково 15 машини чистят главните улици и подходите към болници и учреждения. „Няма да прекъсваме работата. Нищо, че е нова година ще продължим да чистим и през нощта, когато ще се опитаме да влезем в кварталите. Причината е, че ако не го направим утрешните минусови температури ще сковат всичко“, коментира заместник – кметът на Хасково Златомир Желев. Пътищата по селата също се обработват.

Снежната покривка в областния град вече е 28 сантиметра., а температурата  0,4 градуса, допълниха от Метеорологичната обсерватория.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
съсед
съсед
31.12.2011 14:49 14:49

Златимире скована ти е главата .Как се чести сняг баз техника?Красимир Тонев спечели не, че нямаше кандидати а така Ви изнася искате да прибарите парите без да чистите.Ти пред собствения си бок не почисти да разберем че зам. кмет имаме камоли града.С двата трактора на общинския съветник Иван пожарникара зимно снегопочистване не се прави.Но както е казал народа и твоята ще изтечепа да те видим тогава на кого ще станеш подлога.

Back to top button