Хасково

57-годишният мъж от Капитан Андреево влачен от камион?

Мястото, където е бил открит трупът57-годишният мъж от Капитан Андреево, чийто труп бе намерен от Гранична полиция на 1 януари, по всяка вероятност е  бил блъснат и влачен от камион. Тежкотоварната машина го е влачила в продължение на десетки метри, а след това шофьорът го е изхвърлил в канавката.

Тялото на 57-годишния Григор Григоров е открито от хора от селото в 3 часа на 1 януари на метри от селските гробища. Часове по-рано мъжът, който често пийвал, заявил, че ще ходи на гости в Свиленград, но тръгнал в обратна посока – към граничния пункт.

Местните хора предполагат, че Григор е блъснат от товарен автомобил на международния път, а шофьорът е изхвърлил трупа в канавката, за да прикрие инцидента. Тялото било покрито с пръчки.

Според част от хората в Капитан Андреево заради пиенето на жертвата е било въпрос на време да се стигне до подобен инцидент.

Мястото, където е бил открит трупът Мястото, където е бил открит трупът

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button