Хасково

Пламна автомобил на възрастно семейство след скандал със съседи

Изгоря колата на семейство от ОрфейЛек автомобил Пежо 106 е горял снощи през блок 34 в хасковския квартал „Орфей“. Сигналът за инцидента подали съседи, а на вратата на собствениците малко след 20 часа позвънили огнеборците.

В пламъците е изгоряла задната част на колата, засегнат е и друг автомобил. Според официалната информация причината не е установено. Собствениците Емилия и Иван Божанови обаче имат версия.

Преди седмица се скарахме със съседи, а сега ни изгоря колата, разказа днес 65-годишната собственичка. Малко след Нова година семейството разчистило от снега мястото, където спирали колата си и отишли на гробищата. Като се върнали намерили на изчистеното автомобила на свои съседи. Предупредили ги, че са си изчистили и ги помолили да не спират там.

Изгоря колата на семейство от Орфей„Ще видиш ти!“, заканил се от терасата съседът, който бил паркирал на мястото. Седмица по-късно колата пламнала.

„Може ли такова нещо – да ти подпалят колата за едното нищо?!“, недоумяваше Емилия Божанова пред вида на съсипаната си кола. Тя каза, че никога преди не са имали проблеми със съседите си и винаги са били в добри отношения.

Още снощи семейство Божанови разказали своята версия на полицаите, които извикали в управлението соченото за подпалвачи семейство. Днес собствениците също отидоха до полицията да дават отново обяснения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button