Хасково

Близо 400 акта за рибари нарушители през 2011-та

д-р Милчо Милчев397 акта са съставени през 2011 г. от тукашния отдел на Агенцията по рибарство и аквакултури, съобщи началникът д-р Милчо Милчев с уточнението, че броят е по-голям от предишната година.

Сред нарушенията са улов с повече от позволения брой въдици, улов на маломерна риба, улов по време на забрана, без билет, нерегламентирана продажба на риба.

Отнети са 241 хрилни мрежи с обща дължина над 12 000 метра. Конфискувани са 67 въдици, 10 гумени лодки, 5 твърди лодки, 2 двигателни лодки, 52 броя рачила, 130 винтера, 44 коша за раци. Нарушителите са заловени както по големи водоеми в областта, така и по по-малките. За цялата година са издадени 7 257 риболовни билета.

7 акта са съставени от началото на новата година по реките Марица и Харманлийска, съобщи още д-р Милчев. 3 от тях са за косене и търмъчене, а 4 за улов без риболовен билет.   

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button