Хасково

Софийски ортопед прегледа 14 в Хасково срещу 40 лева на човек

Преглед14 пациенти прегледа днес в Хасково началникът на секция „Ортопедична травматология“ в болница „Пирогов“ доц. д-р Румен Кастелов. Ортопедът ще идва за прегледи в хасковската болница веднъж месечно след отправена покана към него от страна на ръководството на областната болница. За преглед пациентите плащат по 40 лв.

„Надявам се идването ми да има полза. На такива покани не трябва да се отказва, за да се помага на хората“, каза доц. Кастелов. Целта на ортопеда е и хасковските му колеги също да имат полза от неговия опит. Според доц. Кастелов един от най-големите проблеми в неговата област е травматизмът в следствие на катастрофи, а това важи особено за нашия регион като ключова пътна артерия.

На него лично често му се случва да лекува пациенти от Хасково в „Пирогов“, най-често те са там за поставяне на изкуствени стави. Според доц. Кастелов е възможно в бъдеще и в хасковската болница да започнат да се правят такива големи ортопедични операции като поставяне на изкуствени стави.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мая новостароселска
мая новостароселска
12.01.2012 15:17 15:17

ха така д-р кестелов е гушнал 560 лв и командировъчни а петков фотев и сие да лапат мухите –това е политиката на близнака от софията

таня
таня
12.01.2012 18:02 18:02

а фактура за прегледите издава ли се?

Анонимен
Анонимен
12.01.2012 23:17 23:17

a kae preglejda nqkoi 6tekaje li

... българче да се наричам ...
... българче да се наричам ...
13.01.2012 9:42 9:42

Гушнал е колкото трябва. Заслужил си е парите и на теб не ти влиза в работата за да коментираш. Българите не сме свикнали да плащаме за специализирани услуги, но виж за кафенце, прическа, кръчма не 40 , а по 80 лв без проблем харчим…

Back to top button