Хасково

21-годишен хасковлия загина при ПТП, младеж с Опел се заби в каруца

Булевардът, на който е станала катастрофата21-годишен шофьор е загинал при катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал снощи около 23 часа по пътя за Болярово.

Младежът е шофирал Пежо 206 с несъобразена скорост. На прав участък от пътя изгубил контрол над колата, пресякъл лентата за насрещно движение, ударил се в крайпътен стълб и загинал на място. Образувано е досъдебно производство. 

Отново несъобразена скорост е причина за още една катастрофа станала вчера около 17 часа на улица „Република“ в областния град.

16-годишно неправоспособно момче е шофирало лек автомобил Опел Тигра. Навлязъл в насрещната лента и се блъснал в идващата насреща каруца. От удара е пострадал 48-годишен хасковлия – водач на каруцата. Той е с натъртвания в областта на гръдния кош.

Прегледан в МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Екс ченге
Екс ченге
16.01.2012 15:18 15:18

Крайно време е да се обърне движението както в Англия и да престанат да се блъскат вече.Добре че ло пътя от Болярово не е идвало друго МПС С НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИ в него хорица,че тогава не искам дори да си го помислям…

Bolqrovka
Bolqrovka
16.01.2012 18:11 18:11

Az kakto 4esto karam kolelo i se prebiram v Bolqrovo posred no6tite s nego …, mir na prahta na mom4eto! S dobro ste go zapomnq i s prekrasniq akcent! No za da nqma podobni ne6tasni slu4ai zanapred trqbva da se raboti nad vuprosa! VSe pak tova sa na6ite jivoti!

Драгиев
Драгиев
16.01.2012 18:22 18:22

като са вашите животи пазете си ги , какво да се направи повече , пътя е широк и прав и гладък като летище , до тука е с правенето , добре че е бил сам а не е имало хора в колата които щяха да са невинни жертви , търсел си го е и си го е намерил !!!

dimitar dragiev
dimitar dragiev
16.01.2012 21:20 21:20

uto4ni koi dragiev si i pi6e6 tezi gluposti?

Николай Драгиев
Николай Драгиев
17.01.2012 0:05 0:05

Може би прекалих с последното изречение , да признавам си,извинявам се , но ме е яд на това младо момче да си иде така заради глупави постъпки, а това вчерашен пикльо да кара при ограничение 50км/ч с над 100км/ч това е практика при подрастващото поколение , дано че не стана като трагедията в Симеоновград , трагедията е голяма , няма спор но момчето само си е виновно , НИКОЙ АМА НИКОЙ не му е виновен , нито държава , нито община, не някой да пуска коментари от сорта “ No za da
nqma podobni ne6tasni slu4ai zanapred trqbva da se raboti nad vuprosa! VSe pak
tova sa na6ite jivoti!“ всеки си носи сам кръста и решава как да живее (Извинявам се на всички които с предишния пост съм засегнал , по цял ден съм на пътя и съм виждал всякакви изпълнения от НЕКАДЪРНИ , и НЕРАЗУМНИ водачи ,може би това е което трябва да се поправи
)

н.Ж.с
н.Ж.с
17.01.2012 8:41 8:41

незнам какво да кажа то вече всичко е изтъркано,но най-много ме яд,че всичко се повтаря всяка минута по нашите пътища и все говорим и се правим на най-добрите шофьори но после….седним ли зад волана ефекта е налице.Просто Поклон пред младото момче:( Съжалявам за поредния младеж отишъл си оттук.

Bolqrovka
Bolqrovka
17.01.2012 21:50 21:50

Do N.Dragiev :
Da, sam si e vinoven mladeja kato e karal s nesuobrazena skorost pri ograni4enie 50km/h v zimni hluzgavi usloviq, ne go opravdavam po nikakuv na4in- leka mu prust ve4e! No… nikoi ne e zastrahovan ot incidenti na putq !!! Vsi4ki se dvijim po pati6tata i jivotite na vsi4ki sa ednakvo VAJNI ! Cqlata familiq sme velosipedisti i sus vsqko izlizane ot doma mi si pojelavam da se pribera otnovo jiva i zdrava! I kato sum imala vpredvid – “ zanapred “ , to ozna4ava po- surovi merki za vseki edin voda4 na MPS, kakto i strogi pravila za velosipedisti i pe6ehodci! Eto… az jiveq izvun BG sega- lqtoto me globiha 50 Evro, zatova, 4e karah kolelo po trotoara naprimer i sum pr4ela na pe6ehodcite za predvijvaneto im! Globi, surovi globi mu e maikata. Togava vseki ste zapo4ne da spazva!

Back to top button